Pääkirjoitus

Toimitusjohtaja Olli Isotalo: ”Kun kaiken on pakko toimia”

Patria on yritys, johon asiakkaamme voivat luottaa. Meillä Patriassa työskentelee sitoutuneita ja ammattitaitoisia ihmisiä, jotka hoitavat pitkiä ja vaativia projekteja luotettavasti. Me ajattelemme asiakkaan parasta ja teemme sen, minkä lupaamme. Haluamme, että Patria on tae toimintavarmuudesta kaikissa oloissa.

Toimitusjohtaja Olli Isotalo, Patria

Toimitusjohtaja Olli Isotalo, Patria

Kun kaiken on pakko toimia – tähän asiakaslupaukseen me kaikki patrialaiset olemme sitoutuneet.

Asiakkaan toimintavarmuuden takaamista kuvaa erityisesti juttukokonaisuus Patrian roolista Puolustusvoimien strategisena kumppanina Hornet-hävittäjien elinkaaren tukipalveluissa. Turvaamme asiakkaallemme koneiden turvallisen käytön ja iskukyvyn kotimaisella osaamisella. Näin Ilmavoimat voi keskittyä ydintoimintoihinsa, kun Patria huolehtii lentokaluston parhaasta mahdollisesta käytettävyydestä.

Toinen esimerkki luotettavasta toiminnasta asiakkaan tukena on juttu Patrian helikopteriyksikön kenttätuesta Ruotsin poliisille. Tästä EU-operaatiosta Kreikan Lesbos-saarella voit lukea tarkemmin artikkelistamme. Jutussa tulee hyvin esiin asiakasläheinen toimintamme, jossa luottamus sekä tiivis yhteistyö takaavat hyvän lopputuloksen.

Asiakaslupaus korostaa osuvasti myös toimintamme vastuullisuutta. Patria on luotettu toimija kotimaassa, ja yhtiöllä on erittäin keskeinen rooli Suomen valtion puolustuskyvyn ja huoltovarmuuden takaamisessa. Tätä roolia haluamme tuoda esiin myös osallistumalla Maanpuolustuksen Tuki ry:n koordinoimaan Nuku rauhassa -hankkeeseen, joka edistää kokonaisturvallisuutta sekä tuo tunnetuksi maanpuolustus- ja turvallisuustyötä osana Suomi 100 -juhlavuotta.

Asiakaslupauksemme haluamme lunastaa myös tulevien vuosien mittavissa hankkeissa. Kotimaisella asiakkaallamme Puolustusvoimilla on edessään Patrialle strategisesti elintärkeitä ja ennätyksellisen suuria projekteja. Laivue 2020 -hanke sekä Hornetin korvaushanke ovat koko maan puolustusteollisuudenkin ja sen tulevaisuuden kannalta keskeisiä. Olemme Patriassa vuosien saatossa luoneet huikean osaamisen elinkaaren tukipalveluissa ja haluamme tarjota huoltovarmuutta kustannustehokkaasti myös jatkossa näissä hankkeissa.

Syksyllä olemme jälleen Lontoon DSEI-tapahtumassa, jossa esittelemme mielenkiintoista ja kokemisen arvoista huipputeknologiaa.

Olli Isotalo
toimitusjohtaja