Uutiset

Patria vahvistaa helikopterihuoltotoimintaa

Patria Helicopters AB osti Ruotsin Linköpingissä toimivan Malmskogen Aerocenter AB:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Malmskogen Aerocenterin liiketoiminta ja työntekijät siirtyivät Patrialle.

Patria_Helicopters_MI-0014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hankinta vahvistaa Patrian kasvavaa liiketoimintaa helikopterien ja niihin kuuluvien komponenttien, varusteiden ja moottorien huollossa, päivityksissä ja modifikaatioissa sekä helikopterien varaosissa ja elektronisissa tuotteissa.

Patria Helicopters on Bellin, Agustan ja Airbus Helicopterin valtuutettu huoltokeskus. Tukholmassa Arlandan lentoasemalla toimiva Patria Helicopters vastaa helikopterien huolloista, ylläpidosta ja modifikaatioista. Korkea laatu, nopea läpimenoaika ja kilpailukykyiset hinnat ovat yhtiön vahvuuksia.

Lisäksi Patria ja Ruotsin puolustusmateriaalilaitos (FMV) allekirjoittivat sopimuksen, joka koskee Ruotsin HKP16 Black Hawk -helikoptereiden huollon tukea Linköpingissä. Sopimus kattaa vuodet 2015 – 2017, ja se sisältää option tuen jatkamisesta vuoteen 2020 saakka. Tilauksen ja option arvo on noin 25 miljoonaa euroa.

 

Artikkeli on julkaistu Patria-lehdessä joulukuussa 2014.