Uutiset

Patria Pilot Training mukana Finland International Airshow’ssa

pp__Patria_MI-0503

Patria Pilot Training –oppilaitos on esillä Finland International Airshow –tapahtumassa, joka järjestetään 15.-16. elokuuta Helsingissä Malmin lentoasemalla. Lentonäytöksissä nähdään muun muassa Suomen Ilmavoimat sekä erilaisia taitolentoryhmiä. Patria Pilot Training osallistuu lentonäytökseen omalla osuudellaan, jossa on nähtävillä oppilaitoksen moderni lentolaivasto – Tecnam P2002JF, Cirrus SR22, Diamond DA42 ja Sbach 342.

Lentonäytöksen lisäksi Patria Pilot Trainingilla on tapahtuma-alueella oma esittelypisteensä, jossa oppilaitoksen opettajat kertovat lentokoulutuksesta ja vastaavat yleisön kysymyksiin. Nähtävillä ovat myös Patrian koulukoneet. Paikan päällä lauantaina 15.8. klo 10.00 yleisöllä on mahdollisuus osallistua lentokoulutuksen pääsykokeiden ensimmäiseen osioon 2.11.2015 alkaviin opintoihin. Kaikki lentäjätestin suorittaneet saavat lipun lentonäytökseen.

Kokeisiin voi ilmoittautua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen pilot.info@patria.fi tai lähettämällä inbox-viestin Facebookissa.

Tapahtuma alue on avoinna klo 10.00-19.00 molempina päivinä. Lentonäytökset alkavat klo 11.00.