Ylpeä työstäni

Onnistumme yhdessä

Yhdessä onnistuminen on yksi Patrian arvoista. Kysyimme patrialaisilta, millaiset asiat tuovat omassa työssä onnistumisen elämyksiä.

 

TapaniKuukkanen1

Tapani Kuukkanen
Henkilöstön kehityspäällikkö,
konsernipalvelut, Tampere

”Valmennan ja koulutan patrialaisia eri tilaisuuksissa, ja kehitän yhdessä liiketoimintojen kanssa ratkaisuja asioihin, joita halutaan kehittää ja tehdä entistä paremmin. Onnistumisen tunne tulee siitä, kun löydämme avoimesti yhdessä parhaan toimintamallin.”

 

 

Erkki Luumi 3Erkki Luumi
Lentokoneasentaja,
Aviation, Halli

”Työssäni Hawk-huollossa on vaihtelevia tehtäviä. Niihin kuuluu esimerkiksi rakenteiden tarkastuksia, moottorien koekäyttöä ja koneiden lentokuntoon saattamista. Valmiin työn tuloksen näkeminen on palkitsevaa.”

 

Minna Kirijatshenko

Minna Kirijatshenko
Asiakkuuspäällikkö,
Millog Oy, Tampere

”Asiakkaan tarpeeseen vastaaminen ja tarjouksen valmiiksi saaminen tuottaa onnistumisen elämyksiä. Ja ainahan se on palkitsevaa, kun tehty tarjous johtaa uuteen tilaukseen.”

 

 

Sisko HalonenSisko Halonen
Prosessipäällikkö,
Aerostructures, Halli

”Iloisen ja kevyen ilmapiirin ylläpitäminen ja siinä onnistuminen on tärkeää. Kun työn tekemisen edellytykset ovat hyvät ja ihmiset ovat tyytyväisiä, myös laatu ja tehokkuus pysyvät hyvällä tasolla, silloin kokee myös itse onnistumisen tunnetta.”

 

Eero Kovamäki

Eero Kovamäki
Tuoteryhmäpäällikkö
Systems, Halli

”Omassa työssäni onnistumisen elämyksiä tuo tiimin onnistuminen yhteistyössä haasteellisessa hankkeessa vaikeuksien kautta sovittuun lopputulokseen. Asiakkaan antama palaute on aina arvokasta. Se palkitsee.”